Квартирний переїзд в Дніпропетровську-переїзд в нову квартиру

Існує кілька порад, які покликані правильно орієнтувати психіку людини так, щоб Перевезення меблів не викликала жах і паніку, а представлялася неминучим, але досить приємним процесом. Отже:
 
• Починати переїзд все-таки потрібно заздалегідь. Чи не скидаючи хаотично все з полиць в коробки і не обмотуючи рушниками в останній момент улюблені бабусині сервізи, а хоча б за тиждень.
 
• Добре підходить і» терапія ” викидання старих речей. Перегляньте ще раз, чи все дійсно потрібно буде на новому місці проживання. Нехай перевезення вантажів далеко не завжди коштує нечувані гроші, але ж розбирати ці коробки вже в квартирі доведеться особисто вам. І саме там може виявитися, що старий праска, що працює на вугіллі або на дровах, при наявності нового електричного, аж ніяк не є предметом першої необхідності.
 
• Забобонні люди раджу провести спеціальні обряди перед в’їздом в нову квартиру або будинок, щоб позбутися від енергетики старих господарів. Так чи інакше, а, переступивши поріг квартири, дійсно варто добре провітрити приміщення. Вплине це на якісь енергії чи ні, нам невідомо, а ось повітря в кімнатах буде свіжим і чистим. А там, де легко дихається, завжди приємніше здійснювати будь-яку роботу, навіть розвантажувати коробки з одягом і взуттям.
 
• Напевно, немає більш простого, але і більш дієвого ради: ставтеся до переїзду позитивно. Постарайтеся менше думати про майбутні тяготи. Обов’язково вимийте квартиру, в якій будете жити. Зверніть увагу на чистоту вікон і підлог. Запорошене, брудне і темне приміщення навряд чи зможе принести радість новим мешканцям. Нехай ваш будинок сяє світлом і чистотою, тоді і речі розставляться на місця з неймовірною легкістю.
 
Природно, що багато хто задається питанням про те, як перетворити квартирний або офісний переїзд в процес більш приємний і швидкий, що не віднімає велику кількість сил і часу. Хтось намагається почати заздалегідь, хтось вирішує, що зможе самостійно перемістити всі речі, тому вантажники, халатно відносяться до крихких предметів, йому не потрібні, інші ж надходять більш раціонально-звертаються до справжніх фахівців, які готові приборкати будь – який переїзний хаос.

Залишайте заявку
Зв'яжемося протягом 15 хвилин, детально все розповімо, запропонуємо найвигідніші умови

    8:00 - 20:00

    067-920-21-68 · 050-237-65-48

      8:00 - 20:00

      067-920-21-68 · 050-237-65-48

        8:00 - 20:00

        067-920-21-68 · 050-237-65-48